Powered By Blogger

Top 10- Cele mai utile aplicații din telefonul meu (part I)

În acest articol este vorba de primele 10 cele mai utile aplicații; cele pe care le folosesc frecvent și de care nu m-aș putea despărți :)

1. Blogger

Este aplicația de față :) unde îți poți creea singur un blog, absolut gratuit. De ce ți-ai face un blog ar întreba unii? Pentru că este cel mai eficient mod de a-ți creea un cadru virtual personal unde îți poți  exprima ideile, gândurile și opiniile personale fără a deranja pe cineva sau a 'forța' cumva audiența să îți citească balivernele :) (așa cum se întamplă pe Facebook, unde vrei, nu vrei citești ce postează Popescu și Vasilescu, care au sau nu ceva interesant de spus). În cazul de față publicul este cel care vine spre tine, atunci când dorește.

2. WhatsApp

Este urmașul incontestabil al mesageriei clasice. Cea mai utilă formă de comunicare scrisă în principal. Cele mai utile funcții ale sale fiind, după părerea mea, crearea de grupuri și exprimarea sentimemtelor prin emoticons-uri.

3. Yahoomail

Veteranul Yahoo este necesar, fie că ne place sau nu :)

4. Pinterest

Este aplicația cea mai apreciată din telefonul meu. Este o platformă internațională, foarte bine structurată pe categorii, care te inspiră indiferent care sunt domeniile care te pasionează. Utilizatorii pot creea board-uri sau face pin-uri, sau pur și simplu pot salva in favorite imaginile asupra cărora vor să revină la un moment dat.

5. Youtube

Ce rost mai are prezentarea? Cu toții știm că această aplicație ne este și televizor și radio și sursă de inspirație :)

6. Booking

După părerea mea este cea mai importantă și utilă platformă de rezervare a unei cazări din orice colț al lumii. Poți predefinii perioada și toate condițiile preferate de cazare. Plata se poate face direct la destinație. Am folosit-o de cel puțin patru ori pe an și nu am avut niciodată probleme ;)

7. Facebook

N-ai facebook nu exiști! Și cu asta am terminat prezentarea :))

8. CamScanner

Este una dintrele cele mai importante aplicații din telefonul meu, pentru că o folosesc cel mai des in jobul meu. Are rol de a scana documente cu ajutorul camerei; după fotografiere are funcție auto sau manuala de decupare a acestuia și de corecție a lizibilității. Documentele finalizate pot fii distribuite foarte ușor sau direct printate.

9. TripAdvisor

Cea mai 'sinceră' aplicație din sfera turismului! Sunt prezentate părerile reale și obiective ale celor care au vizitat anumite locuri, spații de cazare sau de alimentație publică. Niciodată nu plec la drum fără să consult aplicația ;)

10. Fun Easy Learn

Cea mai practică și utilă aplicație de învățare a unei limbi străine: oricare limbă de pe Planetă! Practic, te ajută să asimilezi cuvinte și să-ti creezi un vocabular vast. Recomand cu încredere!

By Alexandra Șuțu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

ARTICOL NOU

Smoothie| Green Garden

Pentru această revigorantă băutură  avem nevoie de:  Câteva frunze de spanac baby 1/3 legătură de pătrunjel 3 feliuțe de măr 1...